Iyad Saffaf

Iyad ontwikkelt voor Munnik Research & Development (R&D) nieuwe applicaties, waarbij zijn focus voornamelijk ligt op high-end automatisering van processen en dataverzameling. Daarnaast is hij voor zijn collega’s van Munnik Brandadvies het aanspreekpunt voor helpdesk-issues. 

Na drie jaar studie Technische Informatica in het buitenland, bleken alle opgebouwde studieresultaten niet geldig te zijn in Nederland. Na zijn studie Nederlandse taal heeft hij het studeren in Nederland weer opgepakt middels een HBO-ICT studie aan de Hanzehogeschool te Groningen. Zijn leergierigheid vertaalt zich bij Munnik R&D in het gemak waarin hij ontwikkelt en de resultaten die hij boekt. De door hemzelf ontworpen plug-in, welke data automatisch verwerkt in onze adviesrapportages, nadert zijn voltooiing. Nieuwe software waar niet alleen Munnik Brandadvies gebruiksgemak van ervaart, maar welke ook extern beschikbaar komt.

Als junior software engineer spreekt Iyad zijn creativiteit aan om innovatieve oplossingen te bedenken en te ontwikkelen. Deze samenhang geeft hem de ingrediƫnten om na zijn HBO-ICT studie zich te specialiseren in Artificial Intelligence en hiermee uit te groeien tot de engineer die zich onderscheidt op het gebied van kunstmatige intelligente software. Wees niet standaard maar innoveer en accelereer!