Vincent Leertouwer

Vincent ontwikkelt nieuwe software en verbetert bestaande processen binnen de Munnik Research and Development (R&D), waaronder de Pand Veilig inspectie-app. Zijn werkervaring als full-stack developer neemt hij mee om zowel back- als front-end processen te ontwikkelen en te implementeren.

Als 4e jaar student Software Engineering aan de Hanzehogeschool te Groningen combineert hij zijn studie met zijn functie als junior software engineer bij Munnik R&D. Zijn kennis in webdesign, databasemanagement, embedded systems en Artificial Intelligence neemt hij mee in zijn doelstelling om nieuwe applicaties te ontwikkelen die specifiek inzetbaar zijn op het gebied van brandveiligheid. Een aantal hiervan zullen uiteindelijk beschikbaar gesteld worden voor onze klanten, met als doelstelling om gebouweigenaren of beheerders eenvoudig meer grip te geven op (meerjaren) onderhoudsplannen en brandveiligheid.

Met zijn focus volledig op onderzoek en ontwikkeling zit Vincent bij de Munnik R&D volledig op zijn plek! Het Munnik R&D-team is met de komst van Vincent weer kennis rijker om de digitale brandveiligheid van vastgoed een stevig fundament te geven!