Versimpel uw inspecties

Nieuwe release Pandveilig versie 3

Met Pandveilig beheers je de staat van onderhoud van je gebouw(voorraad) op een kostenefficiënte manier. 

Klassieke methodes van gebouwbeheer met lijsten aan informatie, bijgehouden op bijvoorbeeld spreadsheets of MJOP software, kosten veel tijd. Deze lijsten kennen ook het nadeel dat je deze, gevoed vanuit inspecties, up to date moet houden. Dit is foutgevoelig en erg afhankelijk van de tijd die wordt besteed om inspecties te vertalen naar actielijsten. Zou het niet veel gemakkelijker zijn, als je dit soort overzichten door het uitvoeren van een inspectie automatisch worden gegenereerd? 

Door gebruik te maken van geautomatiseerde systemen bespaar je veel tijd en maak je het jezelf eenvoudig om je gebouwen te beheersen. Pandveilig is hiervoor speciaal ontwikkeld en is een complete en gebruiksvriendelijke webapplicatie die inzicht geeft op basis van een uitgevoerd inspectie. Per inspectiepunt kunnen foto’s worden gekoppeld aan een positie op een tekening, worden prijzen en prioriteiten gekoppeld en worden overzichten gegenereerd met actuele aandachtspunten. Het maakt niet uit of het om één verdieping gaat, een heel gebouw of om meerdere gebouwen. 

De webapplicatie ondersteunt een efficiënte samenwerking tussen de gebouwbeheerder en uitvoerende partijen. Zij kunnen allemaal werken in hetzelfde online systeem. De beheerder kan rollen toewijzen: partijen kunnen ‘lezen’ of ‘wijzigen’. Pandveilig werkt real time, zodat je altijd de actuele status hebt en tussentijds de voortgang kunt bewaken. 

De afgelopen jaren hebben we samen met een aantal grote gebouwbeheerders het systeem doorontwikkeld en hebben een groot aantal gebouwen brandveilig gemaakt.  Graag zetten we ons systeem in voor andere doelgroepen en vakgebieden. 

Zelf ervaren hoe Pandveilig werkt? Vraag hier vrijblijvend een demo aan:

Ben je al in het bezit van inlogcodes? Of wil je antwoord op je vragen? Maak dan de keuze uit de onderstaande opties:

Op de website van Munnik R&D staat altijd de meest actuele versie van de handleiding van Pandveilig.

Prijsstelling

Pandveilig vanaf
49
25,- Maandelijks, automatische incasso
  • Ongelimiteerd aantal tekeningen, ongelimiteerd aantal gebouwen
  • Ongelimiteerd aantal inspectiepunten
  • Backups van gegevens is inbegrepen.
  • Delen van rapportages en real time informatie
  • Automatische software updates
  • Gebruiker (alleen lezen) is gratis
  • Maandelijks opzegbaar
Populair

Hulp nodig? Neem contact met ons op!